De laatste foto's

Klik hier

 

 

Oktober 2014

Bij de volgende loopsheid wordt onze kanjer Ch. Devynn Danni Dex (Dymphy Doortje) gedekt door de reu Ch. Chartan Brooklynn. Beide ouders zijn natuurlijk getest op HD en Lo PRA.

Deze mooie en lieve reu hebben wij ook gebruikt als vader voor ons E-nest en omdat hier mooie, leuke en zeer lieve honden uit zijn geboren, willen wij hem nogmaals gebruiken.
Heeft u interesse in een pup uit deze uitmuntende combinatie neem dan gerust contact met ons op op tel. nr 0514-593184 of stuur een mail naar marloessanne@hotmail.com .

februari 2014

 

Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre: Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26 januari 2014

Tijdens onze vakantie is op 26 januari 2014 onze Dilyss (Baccara von Mentelande) alweer 8 jaar geworden en behoord nu ook bij de veteranen. Hiep hiep hoera Dilyss!!!!! Wij hebben het heerlijk gevierd in de sneeuw!

 

10 mei 2013

Onze kanjers van pupjes zijn alweer 6 weken. Ze zijn nagekeken door de dierenarts, ze zijn allemaal gezond verklaard en hebben hun eerste enting gekregen. Ook zijn ze weer ontwormd. Vandaag worden ze gechipt en krijgen ze hun stamboomnaam. En dan vliegen over 2 weken de eerste alweer uit, wij moeten er nog niet aan denken... Deze week zijn ze iedere dag in de tuin geweest en gisteren hebben we voor het eerst met ze gewandeld. Met 4 pupjes in de doggyride en 2 in de draagzakken en dat 2 keer. De pups hebben kennis gemaakt met verkeer, schapen, een pony, nieuwe mensen en heel veel kinderen, geweldig om te zien! Ook moeder K'dootje speelt nog een grote rol, zij voedt ze nu nog zo'n 3 keer per dag. Een pijnlijk gebeuren met al die scherpe tandjes, maar ze doet het toch maar. Genoeg indrukken voor onze wondertjes dus afgelopen week. Dit weekend gaat de tunnel naar buiten, dat is iets wat altijd voor een heleboel plezier zorgt, een genot om te zien hoe ze daar in en om spelen. Zo proberen wij iedere dag hun leven weer spannend te maken met nieuwe uitdagingen en indrukken.

 

3 mei 2013

Vandaag zijn de pupjes alweer 5 weken oud. Ze verblijven nu in de ren en krijgen iedere dag nieuwe uitdagingen. Volgende week krijgen ze hun eerste enting en hun 3de ontworming, de tijd vliegt echt. Als het weer zo lekker blijft gaan ze ook naar buiten, dus het wereldje wordt steeds groter....en wij genieten met volle teugen van ze.

26 april 2013

De pupjes zijn vandaag 4 weken en dus was het weer tijd voor de ontworming, een hele klus, maar ze kunnen er weer 2 weken tegen. Verder gaat het geweldig met ze. Het is een heerlijk rustig nest met hele lieve gezellige stabiele pupjes, we genieten dan ook enorm van ze. Ze spelen met elkaar, met K'dootje, met ons en met speelgoed nu en ook staan ze al een week op pap, waar ze erg van genieten. Natuurlijk drinken ze tussendoor ook nog bij K'dootje, ze is en blijft een geweldige moeder. De werpkist wordt wel erg vol nu, dus gaan ze dit weekend de ren in, een hele nieuwe wereld ontdekken.....

 

 

29 maart 2013

Op 29 maart is onze K'dootje bevallen van 12 gezonde pupjes, het zijn 7 teven en 5 reuen. Moeder en kroost maken het bijzonder goed. Alle pups hadden met 12 dagen de ogen open en ze zijn met 14 dagen voor het eerst ontwormd toen ze 14 dagen waren. Ook gaan ze nu lopen en voorzichtig met elkaar spelen, erg mooi om te zien. Voor meer nieuws over de pups neem een kijkje op de puppypagina.

 

2 maart 2013

 

Martinidogshow Groningen(NL)

Keurmeester: mevr. P. Williams (GB)

Devynn Danni Dex v. Margnes v/d Sterre 1 Uitmuntend tussenklasse teven, CAC/ CACIB, beste van het ras!!

Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1 Uitmuntend veteranenklasse, RCAC!!

 

26 januari 2013


Hieperdepiep Hoera onze Dilyss is vandaag alweer 7 jaar!

Wij wensen ook haar 16 broers en zussen een hele fijne dag.

 

januari 2013

Filmpje Darragh Daltrey v. Margnes v.d. Sterre (Basso)

 

 

10 december 2012

Wij hebben weer een geweldig mooi (show)jaar achter de rug met onze kanjers. Puppy Dymphy Doortje is inmiddels Nederlands jeugdkampioen, hier zijn we natuurlijk geweldig trots op. Onze kanjer Prymm wordt (hopen we) in maart 14 jaar, Grifynn gaat alweer naar de 10 jaar, Yannick 8 jaar, Dilyss 7 jaar en Cedric en K'dootje zijn alweer 4 jaar en Puppy Dymphy Doortje wordt in april alweer 2 jaar, de tijd vliegt echt. We wachten met smart op de loopsheid van onze K'dootje, zij zal gedekt worden door de Engelse import reu Chartan Brooklynn oftewel Beejay, dus wij hopen op pupjes in het voorjaar. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en natuurlijk een hondsdol 2013!

 

14 september 2012

Vandaag is ons C-nest 4 jaar geworden. Pappa Prymm en mamma Grifynn wensen hun kinderen en Cedric en K'dootje wensen hun broertjes Connor, Clay, Koudy, Oscar, Jock, Dusty en hun zusjes Christy, Chloe en Cassie een hele fijne dag en nog heel veel gezonde jaren toe!

Pappa Ch. Lester Melvin from Fire'sons Garden oftewel Prymm.

31 augustus 2012

Vandaag is ons B-nest 4 jaar geworden. Wij wensen Bodde, Xander, Freek, Tinus, Pasja, Zoe, Jill, Lucca en Briyann een hele fijne dag en nog heel veel gezonde jaren toe. Ook namens mamma Yannick en pappa Prymm natuurlijk.

Mamma Elijah Ffionn From Fire'sons Garden oftewel Yannick.

Juni/juli/augustus 2012 vakantie Duitsland

 

 

In juni ben ik met de meiden op vakantie gegaan naar Sustrum Moor om lekker te genieten van wandelingen, zwemmen, trainen, de berners van Jeannine en Jeannine zelf, de buurhonden Sjoko en Kimba, de paarden Moreno en Maya en hun baasje Susanne en alle andere dieren op de boerderij. We genieten met volle teugen, het weer werkt gelukkig ook echt mee. Hieronder een paar foto's. De mannen zijn thuis gebleven bij opa en oma.

Ook hebben wij in deze periode de HD uitslag binnen gekregen van Puppy Dymphy Doortje en die is HD A Norbergwaarde 36 en botafwijking 0, wat zijn wij blij met deze geweldige uitslag!

 

 

17 juni 2012

 

Gordon Funday Erkemederstrand.

We hebben vandaag een hele leuke dag gehad met de NGSC. We hebben heerlijk gewandeld, spelletjes gedaan met de honden en afgesloten met een gezellige barbecue. Op deze dag was er een korte vergadering waarbij ook de jaarbekers van 2011 werden uitgereikt. En wat een dag CH. Dreamgirl Black Star of Heathmoor kreeg de beker voor beste teef (haar dochter Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre werd net tweede!!!), haar zoon Ch. Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre kreeg de beker voor beste reu en ook kregen wij de fokkersbeker van 2011, wat een geweldige resultaten voor onze kennel!

 

 

27 mei 2012

 

Show Arnhem, keurmeester dhr. M. Levente.

 

Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 1U kampioensklasse RCAC/RCACIB.

Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre 1U jeugdklasse JCAC.

Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U Veteranenklasse CAC beste teef!!!

27 april 2012

 

Vandaag is onze benjamin Puppy Dymphy Doortje 1 jaar geworden, ook dit hebben wij natuurlijk gevierd. Niet te geloven dat zij alweer 1 jaar oud is, maar het is en blijft ons puppy! Ook wensen wij haar broertjes en zusjes een hele fijne dag.

 

25 april 2012

 

Vandaag is onze multikampioen Dreamgirl Black Star of Heathmoor 9 jaar geworden, dit hebben wij natuurlijk gevierd met taart en een feestje in het hondenzwembad. Wat een leeftijd alweer, de tijd vliegt, maar wij hopen nog heel erg lang te genieten van deze superhond!

 

09 april 2012

 

Show Leeuwarden keurmeester S. Lex (CA).

Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 2U Kampioensklasse RCAC/RCACIB.

Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U veteranenklasse CAC beste teef.

Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre 3ZG jeugdklasse.

 

22 maart 2012

 

Vandaag is onze kanjer Prymm (Ch. Lester Melvin from fire'sons Garden) 13 jaar geworden. Dit vieren wij natuurlijk met een lekkere taart. Wij hopen dat onze grote vriendelijke reus nog lang bij ons mag blijven en genieten met volle teugen van hem, zijn kinderen (Cedric en K'dootje) en kleindochter (Puppy Dymphy Doortje)!

 

20 maart 2012

Yannick is jarig, hiep hiep hoera!!! Vandaag wordt onze Yannick (Ch. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden) alweer 7 jaar. Dat vieren wij natuurlijk groots. Yannick is de moeder van ons B- en D-nest en de pleegmoeder van ons C-nest. Ook is zij al een tijdje oma, wat vliegt de tijd toch. Maar wij hopen nog zeer lang te mogen genieten van deze lieve Gordon, die zo makkelijk te handlen en te trainen is, goed luistert en een leidster uit duizenden is!

 

04 maart 2012

 

Show Groningen, keurmeester L. de Ridder-Onghena (Bel).

Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U veteranenklasse VCAC.

Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre 2ZG jeugdklasse.


 

26 januari 2012


Hoera onze Dilyss is 6 jaar vandaag. Wij wensen haar 16 broertjes en zusjes ook een hele fijne dag en nog vele gezonde jaren!

28 januari 2012

Clubmatch Rijssen. Keurmeester H. Mensink.

Wat een heerlijke en gezellige dag weer met super resultaten! Yannick (Ch. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden) 1U, beste teef, BOB, 4BIG! PDD'tje (Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre, zij was de dag ervoor 9 maanden geworden, dus voor het eerst in de jeugdklasse!), 1U reserve beste teef. Grifynn (Ch. Dreamgirl Black Star of Heathmoor) 1U, beste veteraan, 2de beste veteraan van de show! K'dootje (Ch. Chisholm Carrie v.Margnes v.d. Sterre) 2U.


Ook Ester van harte gefeliciteerd met het prachtige resultaat van Nighinn Loesje (Courtly Brindle Lady Fara/ Welsh Corgi Cardigan), zij werd 1VB en 7de beste baby van de show. (Ester bedankt dat ik je kleine meid mocht handlen in de erering en voor het voorbrengen van PDD'tje) en Jeannine met Svea (One Eklovens Ahead/ Berner Sennenhond) zij behaalde een 1U en werd reserve beste teef. Dus we gingen allemaal moe, maar zeer voldaan huiswaarts na deze super dag! Hanny bedankt voor je support en het handlen van Grifynn en K'dootje.

 

12 december 2011

Kerstshow Wychen Keurmeester dhr. W. Wellens.

Wat een super dag!!!! Eerst mocht Hanny de ring in met haar Ierse Setter Once in a Lifetime of The Red Empire (Nadia) en zij werd 1U, beste teef (CAC/CACIB), BOB en later nog 5BIG!!!! Nou mijn dag kon toen al niet meer stuk. Nadia werd met dit mooie resultaat tevens Nederlands kampioen! Hanny van harte gefeliciteerd! Toen mochten mijn kids de ring in en behaalden de volgende resultaten:

Ch. Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, beste teef (CAC), beste veteraan, BOB en BIG3. (Grifynn mag weer naar de hond vh jaarshow!!!).

Ch. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, reserve beste teef. (RCAC/CACIB).

Ch. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U.

Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre 1VB, Beste pup vh ras.

Ch. Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 1U, beste reu (CAC/CACIB).

Wat een geweldige dag voor de kennel weer!!!! Ik zit alweer op een roze wolk!!!!

 

27 november 2011

Winnershow Amsterdam Keurmeester: Mevr. G. Halff-v. Boven.


Gisteren was de Winnershow in Amsterdam, waar Sonja en ik heen gingen met 5 honden en wat een geweldige resultaten voor de kennel weer, ongelooflijk! Het was een enorm gezellige, maar wel een hele lange dag. Zeer moe, maar zeer voldaan gingen wij 's avonds naar huis. Sonja, Ester en Leon bedankt voor alle hulp en steun en Ester bedankt voor alle foto's, ze zijn geweldig!


Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre (Cedric) 1U CAC/CACIB/BOB/Winner 2011/Crufts kwalificatie, nu definitief Nederlands Kampioen!

Ch. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre (K'dootje) 1U RCAC/RCACIB

Ch. Dreamgirl Black Star of Heathmoor (Grifynn) 1U Beste veteraan van het ras/ Veteranenwinster 2011

Ch. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 4U

Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre (PDD'tje) 1VB, beste pup van het ras


Cedric mag nu samen met zijn moeder naar de Crufts in Engeland, geweldig!!! Ook is hij de 4de kampioen uit zijn nest. Voor hem waren: Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre Nederlands Kampioen, Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre Nederlands en VDH Kampioen en Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre Nederlands Kampioen, ik ben dan ook heel erg trots!

 

14 September 2011

Vandaag is ons C-nest alweer 3 jaar. Cedric en K'dootje wensen hun zusjes en broertjes Christy, Chloe, Cassie, Clay, Koudy, Oscar, Jock, Connor en Dusty een hele fijne dag met veel verwennerijen. Ook felicitaties namens pappa Prymm en mamma Grifynn!

K'dootje genietend in de zon. Je ziet, zij zingt haar broertjes en zusjes toe!

 

11 September 2011 Gordon Funday.

Op 11 september hebben we weer een hele gezellige, zeer geslaagde Gordon Funday gehad. Wat een genot weer om zoveel mensen en Gordons samen te zien. Iedereen had het leuk en gezellig en alle honden konden super met elkaar overweg. Van al mijn nesten waren er hondjes aanwezig, echt geweldig. Uit het A- nest was Arlynn er, uit het B- nest Pasja en Freek, uit het C- nest natuurlijk mijn eigen Cedric en K'dootje en uit het D- nest Djazz, Wallace, Finley, Lot en natuurlijk puppy Dymphy Doortje. Ook had ik Grifynn en Yannick bij me. Jeannine was ook mee met Nardo en puppy Svea. We hebben een leuke wandeling gemaakt, spelletjes gedaan en als afsluiting (vanwege het 80-jarig bestaan van de NGSC) een gezellige super verzorgde barbecue. Na afloop gingen we moe, maar heel voldaan weer richting Duitsland.

Richting het strand met de groep!

Tanta Natas met Merel en Yannick en Rylana met Grifynn door de tunnel!

Even een groepsfoto!

 

02 September 2011

Eurodogshow Leeuwarden, keurmeester Dhr. Miquel Angel Martinezz (Sp).

Vandaag hadden we de Eurodogshow in Leeuwarden. Op deze show behaalde Grifynn (Dreamgirl Black Star of Heathmoor) 1U in de Veteranenklasse en werd hiermee tevens European Veteran Winster, een mooie titel dus! K'dootje (Ch. Chisholm Carrie v. Margnes v.d.Sterre) behaalde een U in de openklasse, Cedric (Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre) behaalde een 3U in de openklasse en puppy Dymphy Doortje (Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. sterre) behaalde een 1VB in de babyklasse en werd beste baby!!!

 

Grifynn (Ch. Dreamgirl Black star of Heathmoor) net European Veteran Winster geworden en Puppy Dymphy Doortje (Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. sterre) als zogenaamde European Baby Winster!

01 September 2011

CAC show Leeuwarden, keurmeester Dhr. G. Bezzechi (It).

Vandaag hadden we met de Gordon Setters de CAC show in Leeuwarden. Op deze show behaalde Grifynn (Ch. Dreamgirl Black Star of Heathmoor)een 1U in de veteranenklasse, Cedric (Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre) een 1U in de openklasse, K'dootje (Ch. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre) een 4U in de openklasse en puppy Dymphy Doortje (Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre) een 1VB in de babyklasse en werd beste baby!!!

Cedric 1U en de openklasse!

 

31 Augustus 2011

Vandaag is ons B-nest alweer 3 jaar, de tijd gaat veel te snel. Wij wensen (ook namens mamma Yannick en pappa Prymm) Freek, Bodde, Tinus, Xander, Pasja, Zoe, Jill, Lucca en Briyann een hele fijne dag en hopen dat jullie flink verwend zijn!!!

Beth Bonni Belle v. Margnes v. d. Sterre (Jill) en haar grote vriendin Clodagh Christy v. Margnes v.d. sterre (Christy/C-nest). Je kunt wel zien dat Christy na een hele vervelende start bij de verkeerde mensen toch super terecht gekomen. Zij geniet samen met haar halfzusje uit ons B-nest van een heerlijk leven! Dion en Nathalie bedankt dat jullie deze geweldige hond in jullie gezin hebben opgenomen!

 

28 Augustus 2011

Show Rotterdam, keurmeester mevr. v. Adrichem Boogert-Kwint.

Vandaag hadden we show in Rotterdam. Het was echt een heel gezellige dag. Ik had Jeannine, Grifynn, Yannick, Cedric, K'dootje en puppy Dymphy bij me. Als support waren Gerrit en Sonja, Natascha en Merel er, heel leuk! Grifynn (Ch.Dreamgirl Black Star of Heathmoor) behaalde in de veteranenklasse een 1U, veteranen CAC en werd tevens reserve beste teef. Yannick (Ch. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden) behaalde in de kanpioensklasse 1U, Cedric (Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre) in de openklasse 4U en K'dootje (Ch. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre) in de openklasse 2ZG. Puppy Dymphy Doortje (Devynn Danni Dex v. Margnes v.d. Sterre) was voor het eerst op een grote show en behaalde 1VB en werd beste baby!!!

Puppy Dymphy lekker in de wandelwagen bij Merel.

 

17 juli 2011 Gordon Funday.


Op 17 juli hadden wij de Gordon Funday. Wat was het gezellig en wat hebben we een super mooi weer gehad! Alle honden konden goed met elkaar overweg, geen grom gehoord! Leuke wedstrijdjes en spelletjes en alleen maar gezellige mensen. Mijn veteraantje Grifynn is zelfs nog 1ste geworden met een parcourtje behendigheid en ik denk dat mijn trage lobbes Cedric laatste is geworden met het setterrennen, maar zoals hij alles doet, wel overdacht naar het vrouwtje toe in zijn eigen tempo! Ik had grifynn, Yannick, Cedric, K'dootje en Dymphy mee. Prymm, Dilyss en Jaudey mochten bij oma blijven. Maar wat hebben mijn honden genoten. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage en 11 september doen we het nog eens over, want dan is de volgende Gordon Funday, maar dan nog wat uitgebreider.... Hieronder wat foto's van deze meer dan geslaagde dag!


 

30 juni 2011

 

 

De puppen zijn alweer 9 weken oud en de pupjes die nog even bij ons zijn gaan vandaag naar de dierenarts voor hun 2de enting. Langzamerhand vliegen ze allemaal uit, het wordt hier stil. Maar ze zijn er ook echt aan toe, ze zijn nu op een leeftijd dat ze de wereld zelf moeten gaan onderzoeken en ontdekken. Maar het is echt een geweldig nest, rustig, lief, mooi en absoluut makkelijk. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel plezier met Djazz, Basso, Wallace, Finley, Romy, Lot, Luna, Delphy en Dymphy, maar dat zal echt wel lukken! Wij hebben ontzettend genoten van deze kleine wondertjes, nu mogen de nieuwe baasjes gaan genieten...

 

15 juni 2011

 

De puppen zijn inmiddels 7 weken oud, ze zijn gechipt, hebben hun enting gehad, zijn gekeurd door de NGSC... van de week nogmaals ontwormen en dan vliegen ze vanaf eind volgende week uit, moet er nog maar even niet aan denken. Gelukkig kunnen we nog even volop genieten en dat doen we dus ook. Deze week de puppypakketten in orde maken, dat neemt natuurlijk veel tijd in beslag en dan zijn ze er klaar voor, dan gaan ze de wijde wereld in!

Op naar week 8!!!

 

12 juni 2011

Show Arnhem keurmeester Dhr Kroll (Polen):


Crouley Cedric v. Margnes v.d. sterre 1U, beste reu en BOB!!!!

Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, beste teef en nu definitief veteranen kampioen.

Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U, res. CAC en het CACIB. Wat een geweldige resultaten weer en wat een super gezellige dag!!!!

 

8 juni 2011

De pups zijn alweer 6 weken oud. Ze zijn inmiddels gechipt en de dierenarts is geweest om ze na te kijken en te enten. Ze zijn allemaal goedgekeurd gelukkig. Ze worden echt al heel groot, echte honden. En we genieten nog steeds met volle teugen van ze, ze zijn zo leuk!!! We gaan nu met ze naar buiten en doen allemaal leuke dingen met ze! Op naar week 7......

 

1 juni 2011

De pupjes zijn alweer 5 weken oud, ik wilde dat het niet zo snel ging. Volgende week komt de dierenarts langs om ze te enten, ook worden ze dan weer ontwormd. Het zijn al echte honden nu. Ze spelen volop met iedere dag nieuwe uitdagingen, zo leuk om te zien. Ja genieten doen we iedere minuut dat ze er zijn, dat kan ook echt niet anders, ze zijn zo geweldig. Op naar week 6......

reutje Basso.

25 mei 2011

Onze prachtige pups zijn vandaag alweer 4 weken. Tijd voor hun ontworming en een nieuw bandje. Ze zijn allemaal rond de 3 kg, dus ze groeien echt als kool! Yannick verzorgt ze nog steeds prima, maar 4 maal per dag eten ze zelf. Een mengsel van geitenmelk, rijstebloem, brokjes en tartaar, nou dat gaat er in als koek. Het is echt een heel leuk rustig nest met hele gezellige hondjes. Ze spelen nu volop met elkaar en dat is super om te zien. Wij genieten echt met volle teugen van ons 9-tal. Vrijdag gaan ze in de grote puppenren, dus dan gaan ze weer op avontuur. Nu spelen ze per dag zo'n uur of 4 in de kamer waar de werpkist staat, maar het wordt tijd voor nieuwe uitdagingen. Op naar week 5!

 

 

11 mei 2011

 

De puppen zijn vandaag alweer 2 weken oud. Ze zijn allemaal voor het eerst ontwormd en hebben natuurlijk weer een nieuw bandje om. Alle pupjes hebben al enkele dagen de oogjes open en ze lopen al, ze zijn echt heel vlot. Maar wat is het genieten van het kleine grut!

 

 

5 mei 2011

 

De pupjes zijn alweer een week oud, wat vliegt de tijd. Ze zijn allemaal minstens verdubbeld in gewicht, prachtig hoor! Yannick is echt een geweldige moeder, ze ligt nog steeds hele dagen bij de pupjes. Over aandacht hebben de puppen dus niet te klagen. Ze hebben weer allemaal een nieuw bandje, dus ze zijn weer lekker opvallend. Op naar een nieuwe week!

 

27 april 2011

 

Vannacht is onze lieve kanjer Yannick bevallen van 5 teefjes en 4 reutjes. Yannick is weer net zo'n geweldige moeder als 2 jaar geleden gelukkig en past goed op haar kroost. Hieronder wat foto's van de afgelopen nacht en vandaag.

 

25 april 2011

 

Show Leeuwarden keurmeester dhr. Armstrong (GB):
Allereerst is onze lieve Grifynn vandaag 8 jaar geworden en op haar verjaardag mocht zij de veteranenklasse in (verjaardagscadeau van Hanny). Aangezien Grifynn een hond is die leeft voor het showen, was dat een prachtig verjaardagscadeau wat zij van Hanny heeft gekregen. Wij hopen echt nog heel erg lang van deze lieve meid te genieten.


Ch. Dreamgirl Black Star of Heathmoor, de jarige job.


Maar wat een top dag in Leeuwarden vandaag, ik kon helaas niet mee ivm Yannick, maar de uitslagen zijn: Ch. Dreamgirl Black star of Heathmoor 1U, beste teef CAC en Veteranen CAC. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U, Res. beste teef, RCAC/CACIB en nu officieel Nederlands Kampioen!!!!!!!!!!!!!!! Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 1U RCAC/RCACIB. Baccara von Mentelande behaalde een mooie 2ZG in de openklasse, ik ben heel trots op haar. En niet te vergeten Special Beat from Dancy's Home (Fynn), K'dootje haar grote vriend is 1U geworden en BOB!!!!!!!!! Peter, Ester, Tiny en Peter van harte gefeliciteerd met het geweldige resultaat van jullie kanjer!!!
Jeannine, Sonja, Hanny en Ester onwijs bedankt voor al jullie hulp en live verslagen per telefoon, het was alsof ik er zelf bij was. Gerrit en Sonja van harte gefeliciteerd met jullie kleine kanjer!!!!!


Ch. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre.

 

7 april 2011

 

Vandaag is ons A-nest alweer 7 jaar. Wat gaat dat hard zeg! Wij wensen Arlynn, Amlynn, Jacky, Yaru, Flair, Guus, David, Jaimy, Indi en Haggis een hele fijne verjaardag en nog vele jaren. In ons hart zijn mamma Robynn en Ayden.....

Jacky genietend van de zon bij Fred en Truus in de tuin. Jacky logeerde hier bij Louis.

 

3 april 2011

 

Yannick is beste teef van 2010 geworden en tevens hebben wij de fokkersbeker verdiend, geweldig weer voor de kennel! Tevens is Chisholm Carrie v. Margnes v.d. sterre 2de geworden voor de beste teef van 2010! Ook de beste reu is door ons gefokt, het kan niet op. We hebben Yannick op de foto gezet, maar niet in stand, omdat zij wat uit model raakt de laatste dagen door haar dracht.

 

24 maart 2011

Hiep hiep hoera, onze kanjer Yannick is drachtig. Zij verwacht eind april puppies. Voor meer informatie neem een kijkje op de puppie pagina

 

22 maart 2011


Wij vieren weer feest, want vandaag is onze grote vriendelijke reus Prymm 12 jaar geworden, wij hopen nog lang van deze kanjer te mogen genieten!

 

20 maart 2011

 


Hieperdepiep hoera onze kanjer Yannick is vandaag jarig en viert haar 6de verjaardag.

Feest dus! Wij wensen ook haar broertjes en zusjes een hele fijne dag!

 

 

5 maart 2011

 

Show Groningen, keurmeester G. Williams (GB).

Een geweldige dag weer voor ons, Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre (K'dootje) is 1U, Beste teef, BOS en daarmee Groninger Winster geworden, Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre (Cedric) had een 1U, res. CACIB, zusje Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre 2U, res. CAC/res. CACIB en broer Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre een 2U, wat een super resultaten weer!

Het was echt een hele gezellige dag. Ook Fynn had een super resultaat, hij werd 2de U in zijn klasse, Ester gefeliciteerd met dit mooie resultaat! En Nadia, de Ier van Hanny had een mooie U, gefeliciteerd hiermee. Verder werd Jeannine met Madelief beste puppy bij de Berners, geweldig!!!! Gefeliciflapstaart!!!

 

26 februari 2011

 

show Hoogstraten (B)

keurmeester Frank Kane


Ch. Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, beste teef, BOB.

Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U, res. beste teef.
Ook door ons gefokt: Cristopher Cal v. Margnes v.d. Sterre 2U, Manon gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!!!
Wat een fantastisch weekend was dit. Vrijdag zijn Sonja en ik naar een hotel in de buurt van Hoogstraten gegaan met de meiden om daar te overnachten, vanmorgen lekker ontbeten en de honden uitgelaten en toen op weg naar de show en wat een super resultaten hebben de meiden behaald, geweldig!!!!! En het was ontzettend gezellig....deze dag kan niet meer stuk!

 

 

26 januari 2011

Ei ei ei en we zijn zo blij, want Dilyss die is jarig en dat vieren wij, ei ei!!!!

Ook feliciteren wij haar 16 broertjes en zusjes en wij wensen hun een fijne dag!

 

 

1 januari 2011

Gelukkig nieuwjaar!!!!

 

19 december 2010

Wandeling Rockanje

Wij hebben heerlijk gewandeld op Rockanje, de ene kant van het strand was wit en de andere kant gewoon strand, prachtig! Wij en de honden hebben genoten van een heerlijke wandeling! Leuk om familie van mijn honden terug te zien! 

28 november 2010

Amsterdam Winnershow. Keurmeester L. Zake (LV)

Wat een geweldige dag weer: Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, RCAC/CACIB (Kamp. klasse). Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 3U (Kamp. klasse). Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U RCACIB (Open klasse). Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre U.

 

7 november 2010

Show Bleiswijk.

Keurmeester dhr. H. Lehkonen:

Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U, beste teef, CAC/CACIB.

Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 2U, Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre 3U en Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre 2U, RCAC/RCACIB,  wat een super resultaten weer! Het was wederom een hele gezellige show.....

 

31 oktober 2010

Nakomelingendag NGSC 2010.

Zondag werd de nakomelingendag van de NGSC gehouden. Daarvoor waren alle in 2008 geboren Gordon Setters met hun ouders uitgenodigd. Wat een grote opkomst was er dit jaar. (Ik ben heel wat jaren aanwezig geweest, maar zo'n grote opkomst als nu was er nooit!). 
Er was maar 1 nest niet vertegenwoordigd, maar van de overige nesten waren allemaal nakomelingen en zeker een vader en/of een moeder aanwezig. Zelf had ik in 2008 2 nesten gefokt en daarvan waren veel nakomelingen aanwezig. Van het nest Yannick X Prymm waren 6 kinderen aanwezig en van het nest Grifynn X Prymm waren er 7 kinderen aanwezig. Ook waren Grifynn, Yannick en Prymm er zelf. Wat een heerlijke dag en wat geweldig om al deze honden bij elkaar te zien. En de honden zijn allemaal goed beoordeeld en ze hebben echt super karakters. Ik kreeg van de keurmeester nog een extra compliment over het nest van Grifynn, hij vond het een eer zo'n nest te keuren, dat doet je goed als fokster. Bij binnenkomst kreeg iedere hond een zakje voer en na de keuring kreeg iedere hond in de ring nog een zakje met van alles en nog wat. Het bestuur van de NGSC heeft ervoor gezorgd dat het super georganiseerd was en dat er een geweldige sfeer hing. Ook werden alle aanwezige kinderen nog verwend met een leuk verrassingsei, erg leuk. Iedereen die gekomen is wil ik bij deze bedanken voor de geweldige dag! Van mijn nesten waren er : Bryafael Baigh, Broderick Bruce, Beth Bonni Belle, Brodan Bomynn, Blythe Bridie, Briyann Blossom en natuurlijk ouders:Elijah Ffionn from Fire'sons Garden en Lester Melvin from Fire'sons Garden en van het C-nest: Clyathan Carr, Crystopher Cal, Crouley Cedric, Cass Catriona, Clodagh Christy, Cullodena Cadha, Chisholm Carrie en natuurlijk ouders: Dreamgirl Black Star of Heathmoor en Lester Melvin from Fire'sons Garden. Ik hoop snel foto's te kunnen plaatsen van deze dag.

 

 

23 oktober 2010

Show Utrecht

.Keurmeester dhr. Deschuymere. Wat was het een gezellige dag, we hebben genoten. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 4U. Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre 2U. Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre 1U, beste reu, CAC/CACIB.
We zijn weer heel trots op deze prachtige resultaten. Leon van harte gefeliciteerd met de prachtige resultaten van je kanjers!

 

2 oktober 2010

Clubmatch KC Sneek, keurmeester mevr, Halff-v. Boven.

Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, beste teef. Baccara von Mentelande 1ZG.

Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 1U, BOB, BIG, 7BIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat een geweldige dag weer, mijn kleine man van net 2 jaar bij de 10 mooiste honden van de show, super!!!! Met 2 mooie bekers en een zak voer keerden we moe, maar heel voldaan huiswaarts.

 

26 september 2010

Show Maastricht.


Vandaag zijn Sonja en ik naar de show in Maastricht geweest met Yannick, Kytt en Grifynn die voor de lol mee was. We hadden lekker een hotel geboekt, dus het vroege opstaan viel mee. We hebben zaterdag lekker gewandeld, gezwommen, van het bubbelbad genoten, lekker gegeten en even Valkenburg ingeweest met de meiden. De meiden hebben nog even lekker gerend in de tuin van het hotel, heerlijk. Toen vanmorgen naar de show, waar de meiden het weer fantastisch gedaan hebben. De keurmeester was dhr. McCoy uit Ierland. Yannick (Elijah Ffionn from Fire'sons Garden) behaald een 1U in de kampioensklasse en kreeg het reserve CACIB. Kytt (Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre) werd 2U in de openklasse. Geweldige resultaten dus, moe, trots, maar voldaan vertrokken wij weer huiswaarts.

14 september 2010

Verjaardag C-nest. Hieperdepiep hoera. Ons C-nest is vandaag 2 jaar geworden. Wij wensen Connor, Oscar, Koudy, Jock, Dusty, Cly, Chloe, Cassie, Christy, Cedric, K'dootje en hun baasjes een heel fijne dag en nog vele jaren!!!

 

 

31 augustus 2010

 Hoera, hoera, hoera, ons B-nest is vandaag alweer 2 jaar!!!! Wij wensen Pasja, Jill, Zoe, Lucca, Briyann, Freek, Tinus, Xander, Bodde(foto)  en natuurlijk alle baasjes een hele fijne dag en natuurlijk nog vele gezonde jaren toe.

 

22 augustus 2010

Vandaag ben ik met Grifynn, yannick, Dilyss, K'dootje en Goliath naar de Clubmatch van de KVVP geweest. Het was een succesvolle dag. Eerst werd Goliath of Denmark v.d. Wustynnei beste reu bij de Berner Sennenhonden. Daarna waren de Gordon Setters aan de beurt. Archibald from the Soughtern Daughters werd beste reu. Yannick won in de openklass van Dilyss. K'dootje werd in de fokkersklasse 1ste en Grifynn werd 1ste in de kampioensklasse. Yannick, K'dootje en Grifynn mochten tegen elkaar voor de beste teef, dit won Yannick. Toen moest zij tegen Archibald... en ook dit won Yannick, zij werd beste van het ras. Toen mocht zij uitkomen in de groep en hier werd zij 2de, een super dag dus. Met een mooie beker keerden wij huiswaarts. Ook kwamen Dion en Nathalie nog langs met Beth Bonni Belle v. Margnes v.d. Sterre, heel leuk om deze mooie dochter van Yannick terug te zien. Verder iedereen van de KV, Natascha, Hanny, Anja en Ruud bedankt voor de gezellige dag.

Yannick, Dilyss, K'dootje en Grifynn.

 

Augustus 2010

Dilyss zit op Doggydance in Rijs (www.duizenddingenteleren.nl). De oefeningen gaan niet vlot, maar ze heeft er heel veel plezier in. Ik zelf had nooit gedacht dat Dilyss zich zo kon concentreren, maar ze doet heel erg haar best en is zo blij als ze er weer heen mag, geweldig! Hieronder een filmpje van Dilyss thuis aan het oefenen voor de les. Francis bedankt voor het lesgeven aan Dilyss (en mij) en je engelen geduld met haar. Sonja bedankt voor je commentaar tijdens het filmpje, haha.

 

 

 

Juli 2010

Vakantie Duitsland.

Wij zijn heerlijk op vakantie geweest in Duitsland. We hadden heerlijk weer, de meiden hebben genoten van de grote tuin en van spelen met elkaar en een heleboel Berners. Alleen de meiden waren mee, de heren waren bij mijn ouders.

Dilyss, Grifynn, K'dootje en Yannick even op de foto.

 

En hieronder een kort filmpje van de meiden.

 

 

18 juli 2010

 

Crystopher Cal v. Margnes v.d. Sterre heeft vandaag zijn klasse gewonnen met 1U op de clubmatch in Oelegem bij mevr. K. Marsh (UK).

Manon, Ann en de rest van de familie van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!!!

 

19 juni 2010

 

Show Uden, keurmeester dhr. TH. Leenen. Wat een prachtige resultaten voor mijn meiden vandaag: Ch. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, CAC/CACIB. Ch. Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, res. CACIB. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. sterre 1U, alledrie beste in hun klasse, geweldig!!!
Ook de volgende honden die door ons gefokt zijn waren er: Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre 2U, Cullodena Cadha v. Magnes v.d. Sterre 2U, Clodagh Christy v. Margnes v.d. Sterre 2ZG.  En nog een dochter van Prymm: Mayo Nancy from Fire'sons Garden 1U met het jeugd CAC!!! Allemaal gefeliciteerd met de prachtige resultaten.


We moesten weer om 03.45 uur op vanmorgen, maar het was ontzettend gezellig. Het begon wat moeizaam met een beurs die we vergeten hadden mee te nemen uit een benzinepomp waar we even van het toilet gebruik hadden gemaakt (dus Sonja weer een uur terugrijden, want we waren net in Uden toen we erachter kwamen, gelukkig wel weer terug gevonden, dankzij de oplettende medewerkster van de benzinepomp en daarna weer terug naar Uden. Inmiddels was het toen half 11) en een verloren mobiele telefoon die door een eerlijke vinder bij het secretariaat was gebracht, dus ook die konden we weer ophalen.....een paar flinke buien, maar gelukkig niet tijdens het showen van de Gordon Setters. We hebben weer genoten.....en het Nederlands elftal heeft vandaag weer gewonnen, dus de honden kregen na het showen weer hun oranje t-shirts aan en werden aangelijnd met riemen versierd met vlaggetjes , dubbel feestgevoel dus!!!

 

18 juni 2010

The battle in Oudega. Vandaag hebben Hester en Franciska meegedaan met een wedstrijd voor het mooist versierde huisdier van Oudega. Ze hadden zich opgegeven met Yannick en K'dootje en waren verkleed in WK kleren, zowel de meiden als de honden. Ze zagen er prachtig uit en werden 1ste!!!!!!!!!! Geweldig gedaan meiden!!!!!

 

 

6 juni Show

 

Hulten. Keurmeester dhr. Arxhoek.

Vandaag hadden we een openluchtshow op manege Thielen met prachtig weer (voor het grootste gedeelte van de dag, we hebben wel een buitje gehad, maar gelukkig nadat we de honden geshowd hadden). Onze meiden hadden geweldige resultaten: Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, CAC/CACIB/BOS. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 2U. Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U. Clodagh Christy v. Margnes v.d. Sterre 2U. Sonja en ik gingen om 5 uur rijden vanmorgen, heel vroeg, maar heel gezellig! Het was een hele gezellige dag met een hele leuke sfeer. Sonja je hebt het weer goed gedaan met K'dootje! Ad en Ilonka leuk dat jullie er waren!!!!

 

 

 

23 mei 2010

 

show Arnhem. Keurmeester dhr. Muntean (Roe).
Wat een gezellige dag en wat een waanzinnige resultaten van mijn hondjes!!!

Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1U, CAC/CACIB, beste teef en BOB en dat op leeftijd van 20 maanden!!!

Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, res. CAC/res. CACIB.Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 2ZG. Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 1U, CAC/CACIB, beste reu. Sonja en Esther bedankt voor alle hulp en gezelligheid....Es, leuk om lekker bij te praten! En verder iedereen bedankt voor de gezelligheid en leuke sfeer. Foto: dochter K'dootje en moeder Grifynn beste teef/BOB en reserve beste teef!

 

mei 2010

Yannick (Elijah Ffionn...)en Grifynn (Dreamgirl Black Star....), dikke vriendinnen.

Cedric (18 maanden) en zijn vader Prymm (kamp. Lester Melvin from Fire'sons Garden (11 jaar )).

 

Cedric met zijn moeder (Dreamgirl Black star...), vader (Lester Melvin....)en zusje K'dootje (Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre).

 

25 april 2010

 

Vandaag is Grifynn 7 jaar geworden, de tijd gaat veel te snel. Maar we hebben er een hele leuke dag van gemaakt.

We hopen dat deze onwijs lieve meid nog heel lang bij ons blijft.

 

Zondag 18 April

Show Goes


Keurmeester mevr. E. 't Lam. Een succesvolle dag voor de kennel:

Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre behaalde een 1U in de tussenklasse en werd tevens reserve kampioen, Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre behaald een 1U in de tussenklasse en kreeg tevens het reserve CACIB.
Ook broer Crystopher Cal was ingeschreven in de tussenklasse en behaalde een mooie 2ZG. Manon gefeliciteerd met dit mooie resultaat!
Mayo Nancy from Fire'sons Garden, een dochter van Prymm werd uitgebracht in de jeugdklasse en behaalde een 1U en het reserve kampioenschap!!!

 

7 april 2010


Vandaag is het A-nest 6 jaar geworden, wij wensen Arlynn, Amlynn, Flair, Guus, Haggis, Jacky, Jaimy, David, Indi, Yaru een leuke dag! Allemaal van harte gefeliciteerd!!!
Robynn en Ayden, we denken aan jullie!

 


Maandag 5 april

Show Leeuwarden

Keurmeester Andersson (Zweden), een groot succes, want Elijah Ffionn from Fire'sons Garden werd hier 1U, beste teef en BOB!!!!

 

22 maart 2010


Vandaag is onze grote vriendelijke reus Prymm 11 jaar geworden. 

Foeke en Willy bedankt dat jullie mij deze lieve knuffelbeer hebben toevertrouwd, ik ben nog iedere dag ontzettend blij met hem!


20 maart 2010


Hoera onze Yannick is vandaag 5 jaar geworden. Zij is flink verwend met lekkere dingen.

Tevens hadden wij show in Leiden met weer geweldige resultaten: Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, beste teef CAC/CACIB.

Chisholm Carrie v. Margnaes v.d. sterre 2U.


Ook was de fam. Brandsma er met Briyann Blossom v. Margnes v.d. sterre en zij behaalde een 1U. Foeke en Willy gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

 

7 maart 2010

Weer succes voor de kennel, vandaag zijn we naar de show in groningen geweest, de keurmeester was dhr. Blomme (BE).

De resultaten van de honden zijn:

Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, CAC, CACIB, beste teef.

Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 1U, JCAC en Res. CAC!!!


Ook was Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre er zij behaalde 1U, JCAC en is hiermee tevens Nederlands jeugdkampioen, maar ook zij werd res. CAC!!! Leon en Daniela van harte gefelciteerd met dit geweldige resultaat!

 

27 februari 2010

Rheinberg te Duitsland, de Rheinlandsiegershow. Keurmeester: George Kostopoulos.


Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre 1U, res. CAC en Rheinlandjugendsieger 2010!!!!!!!!!!!!!

Zijn zusje Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre behaalde een mooie ZG op deze show.
Leon en Daniela van harte gefeliciteerd met jullie kanjers!

 

5 februari 2010


Show Eindhoven keurmeester Dhr. Kipps.
Mijn meiden en knul hebben het geweldig gedaan, het was een hele gezellige dag.
Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, CAC/CACIB BOS.
Dreamgirl Black star of Heathmoor 1U, res.CAC/res.CACIB
Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 2U.

 

Ook uit onze kennel:
Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre 1U, jeugd CAC.
(Daniela en Leon van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat).

 

 

26 januari 2010

 

Hoera, onze Dilyss is 4 jaar!!! Wat vliegt de tijd toch....... We zullen haar flink verwennen vandaag d.m.v. lekkere dingen, cadeautjes en het belangrijkste veel kinderen op bezoek. Ook wensen wij haar 16 broertjes en zusjes nog vele jaren in goede gezondheid toe!

 

9 januari 2010

Show in Hoogstraten. (B)

Keurmeester dhr. D. Rutten.
Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, beste teef, CAC/CACIB, (open)

Dreamgirl Black star of Heathmoor 1U, Res. beste teef, res. CAC, res. CACIB, (kampioen)

Chisholm Carrie van Margnes vd Sterre 1U, BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jeugd)Een geweldige dag voor mijn meiden dus, kon niet beter!
Sonja bedankt voor alle gezelligheid. Wij hebben overnacht in een hotel met de 3 meiden, heerlijk. Lekker gezwommen, gegeten, lol gehad en er was bovendien een heerlijk uitlaatgebied, dus voor ieder wat wils.

4 januari 2010

De wandeling van vandaag!

 

januari 2010

 

Koudy(Codey Contador) een zoon van Prymm en Grifynn heeft vorige week een 1 Uitmuntend behaald in de Jeugdklasse op de show in Olomouc !

Ook is hij samen met zijn gezin op vakantie geweest in Italie. Zie filmpje!!

 

 

Oud & Nieuw

Het was koud maar ook heel gezellig!

 

21 december 2009

sneeuwpret met een heus rendier voor de slee!

 

17 december 2009

 

Vandaag was dit het uitzicht vanuit onze woonkamer. De honden hebben heerlijk gerend en gedold met zijn zessen.
Er ligt hier zoveel sneeuw en het sneeuwt nog steeds, dus wij genieten met volle teugen.

 

13 december 2009

 


Vandaag hadden we een Gordon Setter wandeling op de Langevelderslag. We hadden heerlijk weer en het was een zeer geslaagde wandeling. Ik had Prymm, Grifynn, Yannick en Kytt bij me en daarnaast waren er nog zo'n 40 Gordons aanwezig, prachtig weer om te zien. Na afloop hebben we nog gezellig wat gedronken.

 

Marloes, Gerrit en allemaal

Ons waterratje

Twee trotse mensen met hele lieve honden

Alle 4 natte voetjes

Gerrit en Grifynn

Yannick

 

29 november 2009

 

Winnershow Amsterdam Keurmeester Dhr R. Malo Alcrudo (ES)

Op deze grote show waren 4 van mijn eigen honden ingeschreven en daarnaast nog 4 zelfgefokte honden. Zij behaalden resultaten waar ik als fokker trots op ben.
Kamp. Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U (open klasse)
Kamp. Dreamgirl Black Star of Heathmoor 3U (kamp. klasse)
Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 3ZG (jeugdklasse)'
Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 2U (jeugdklasse)
Briyann Blossom v. Margnes v.d. Sterre 4ZG (jeugdklasse)
Armel v. Margnes v.d. Sterre 2U (open klasse)
Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre 1U (jeugdklasse) en behaalde daarmee  de titel: Jeugdwinner 2009!
Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre 1U (jeugdklasse) en behaalde daarmee de titel: Jeugdwinster 2009!!

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!!!

Ook kwam Blythe Bridie v. Margnes v.d. Sterre, die het als hulphond fantastisch doet, nog even langs met haar baasjes. Het was een gezellige dag en het was vooral heel leuk alle hondjes terug te zien. Een topdag voor de kennel dus!

 

15 november 2009

 

Vanmorgen zijn Ruud, Franciska en ik met Yannick, Kytt en Grifynn heel vroeg van huis vertrokken naar De Goorn in West Friesland waar de KCWF haar jaarlijkse clubmatch hield. Yannick en Kytt waren ingeschreven en Grifynn mocht gewoon gezellig mee. Daar aangekomen stonden Gerrit en Sonja al te wachten, zij hadden Meylo (Jowan Chyan Hor v.d. Bisontocht) en Dempsey (Jody Dempsey v.d. Bisontocht) ingeschreven. Snel de ren opgezet, stoelen uitgeklapt en op voor een gezellige dag. Nog voor het begon kwam Bodde (Bryafael Baigh v. Margnes v.d. Sterre) met zijn baasjes langs, wat leuk om te zien hoe groot en mooi deze jongeman al is geworden en hoe leuk de kinderen en zijn baasjes met hem omgaan. Toen begon het showen, dhr. Simons keurde groep 7. Eerst de reuen, hierbij werd Meylo beste reu. Kytt deed erg haar best en werd 1ste geplaatst in de jeugdklasse en Yannick werd 1ste in de openklasse, dus zij moesten tegen elkaar voor beste teef, dit won Yannick.

Daarna moest Yannick voor het BOB tegen Meylo en ook dit won Yannick!!!! Op naar de groepskeuring en hier werd zij maar liefst 2de, geweldig he!!!!!
Ook Kytt mocht nog een keer de ring in met Gerrit en Meylo in de koppelklasse en zij werden 3de!!!!!!!!!! Echt super, en dan te bedenken dat Gerrit voor het eerst in zijn leven in de koppelklasse liep.......
Franciska werd 4de met de kind-hond show met Yannick, dus deze dag kon niet meer stuk!!!


Maar er gebeurde nog iets leuks: Yaru (Ayaru v. Margnes v.d. Sterre) een teefje uit mijn A nest kwam ook nog met haar bazin langs, wat geweldig, ik had deze hond sinds pup niet meer gezien en wat is zij een mooie dame geworden (In het echt is toch heel anders dan op foto's). Ik wil hierbij Cornelis, Sacha (En kids) en Yvonne bedanken voor het langskomen, want ik vond dat echt heel erg leuk!
Moe, maar voldaan zijn we weer huiswaarts gegaan en de bekers staan al te pronken in de kast, wat was dit een gezellige dag!

 

10 oktober 2009


Vandaag hadden Hanny, Franciska, Hester en ik een clubmatch in Sneek. Het was erg gezellig en succesvol voor onze meiden.
Keurmeester dhr. W. wellens:
Dreamgirl Black Star of heathmoor 1U, BOB, BIG, 7BIS!!!!
Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 2U,
Baccara von Mentelande 3ZG,


Chisholm Carrie v. Margnes v.d. sterre 1U.

Ierse Setter Hope and Dreams of the Red Empire van Hanny heb ik ook voorgebracht en zij kreeg een 1U en werd ook BOB!

Franciska en Hester hebben allebei nog een mooie medaille gewonnen in de kind-hondshow, waar zij met Grifynn en Yannick aan mee deden. Meiden gefeliciteerd met jullie mooie resultaten!

 

 

4 oktober 2009

 

CAC/CACIB Zwolle

Dreamgirl Black Star of Heathmoor kampioensklasse 1U, CAC/CACIB,
Elijah Ffionn from Fire'sons Garden kampioensklasse 2U, res. CACIB,
Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre jeugdklasse 2U,
Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre jeugdklasse 1U, nu definitief Nederlands jeugdkampioen!Leon en Daniela van harte gefeliciteerd met jullie jeugdkampioen!!!

 

 

26 september 2009

 

Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre heeft vandaag in Maastricht zijn 2de jeugdCAC behaald, geweldig!

Hij behaalde een 1U in de jeugdklasse.

Leon en Daniela van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

 

14 september 2009


C-nest 1 jaar!!!!
Wij wensen Christy, Cly, Chloe, Connor, Oscar, Koudy, Jock, Dusty, Cassie, Cedric en Kytt een fijne verjaardag en nog vele jaren.

Clodagh Christy v. Margnes v.d. Sterre (Christy) had een bijzondere verjaardag,

want dit geweldige lieve meisje werd voor het eerst loops deze dag!

 

31 augustus 2009

B-nest 1 jaar!!

Wij wensen Bodde, Freek, Tinus, Xander, Briyann, Lucca, Jill, Pasja en Zoe een hele fijne verjaardag.

 

30 augustus 2009

Show Rotterdam, keurmeester Dhr. Fillipini (Ar),


Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre 1U, jeugd CAC,
Chrystopher Cal v. Margnes v.d. Sterre 3ZG.

Leon en Daniela gefeliciteerd met Cly zijn eerste jeugdpunt!

 

9 augustus 2009

 

Foto's van de initiatiedag in Nijvel, het was erg druk en erg gezellig. Ik was er met Franciska en de meiden (Grifynn, Yannick, Dilyss en Kytt), die erg hun best hebben gedaan.
Het is geweldig om de honden te zien jagen!!! Franciska, je hebt het echt super gedaan!!! Marcella bedankt voor de foto's!!! Verder iedereen natuurlijk bedankt voor de gezellige dag!!!

 

 

19 Juli 2009

Oelegem

Keurmeester mevr. Delvaux-Crauwels.
Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U, res CAC.
Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U.
Baccara von Mentelande 4ZG.
Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre U.

Briyann Blossom v. Margnes v.d. Sterre 1U,
Crouley Cedric v. Margnes v.d. Sterre 1U, beste jeugdhond.
Chrystopher Call v. Margnes v.d. sterre 2ZG.

 

5 Juli 2009

Show Echt

keurmeester Dhr. D. Rutten:
Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 1U CAC/CACIB,
Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U res. CAC/res. CACIB,
Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 2ZG,
Cullodena Cadha v. Margnes v.d. Sterre 3G,

Clyathan Carr v. Margnes v.d. Sterre 2U.

 

 

28 juni 2009

Clubmatch KVVP te Spijkenisse

Grifynn BOB

Het was een waanzinnig mooie en gezellige dag met geweldige resultaten.
Ik had Prymm, Grifynn, Yannick en Kytt ingeschreven. Ze hebben allevier een super keurverslag gekregen.
Prymm is 2de beste veteraan van de dag geworden en Grifynn (BOB) 4de beste hond van de dag. Ook mijn favoriete cocker Aina van Anja is 3de van de rasgroep geworden, gefeliciteerd hiermee!!!

Yannick, Kytt en Grifynn


Sonja, Hanny, Franciska, Ruud en Anja bedankt voor de gezelligheid, alle hulp en foto's. En iedereen van de club (KVVP) bedankt voor de waanzinnige dag en leuke reacties. We zien elkaar veel te weinig!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liefs van Marloes.

Prymmsluiting van een geslaagde dag. Op naar huis!!
Aina, Alondra en Anais, geweldig he!

 

24 mei 2009

 

wandeling in de buurt!

Mei 2009

avondvierdaagse 24 t/m 28 mei

 

We hebben het heel erg getroffen met het weer, het was erg gezellig en de honden hebben zich super gedragen,

ze gingen van hand tot hand bij de kids.

 


10 mei 2009

CAC Alkmaar

Keurmeester E. 't Lam


Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U, beste teef, CAC,
Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 2U,


Chisholm Carrie v. Margnes v.d. Sterre 1VB, beste puppy!

25 april 2009

 

vandaag show in Goes, keurmeester Mevr. Simcic (Slo):
Het was erg gezellig en ik ben weer heel trots op mijn meiden!

Elijah Ffionn from Fire'sons Garden 2U

Dreamgirl Black Star of Heathmoor 1U CAC/CACIB.

BOS en BOB

 

13 april 2009

 

Internationale hondenshow in Leeuwarden.

Keurmeester Dhr. B.Grace uit Ierland.

Deze show was zeer succesvol voor mijn beide dames!!

Dreamgirl Blackstar of Heathmoor

1U, beste teef, BOB, 8BIG

 

Elijah Ffionn from Fire'sons Garden

1U, Res. beste teef, officieel Nederlands kampioen !!

 

7 april 2009

 A-nest 5 jaar!

Wij wensen Amlynn, Arlynn, David, Haggis, Indi, Jaimy, Yaru, Jacky, Flair en Guus een fijne verjaardag.

Mamma Robynn en zoon Ayden voor altijd in ons hart!

 

27 maart 2009

Show Luxemburg

Marcella en ik zijn samen naar de show in Luxemburg geweest met Grifynn (Dreamgirl) en Troy (Liric Xcaliber). Keurmeester was dhr. Karl Reisinger uit Duitsland. Grifynn is hier Luxemburg kampioen geworden, zij werd beste teef met 1U in de kampioensklasse. Troy werd 2U in de jeugdklasse. Een groot succes dus. We hebben er gelijk een minivakantie van gemaakt en heerlijk gewandeld. Grifynn herkende alles weer van onze vele vakanties in dit prachtige land!

 

 

 

Grifynn lekker aan het poedelen.

 

Grifynn Luxemburgs kampioen!!

Grifynn lekker aan het rennen.

Troy uit zijn dak in het water.

 

1 februari 2009

 

Clubmatch in Emmen

BOB Elijah Ffionn from Fire'sons Garden

BOB Baby Crouley Cedric van Margnes v/d Sterre

Keurmeester Dhr. W. Wellens.

Alle Uitslagen:

Elijah Ffionn 1U, beste teef,BOB, 4BIG.
Dreamgirl 2U.
Baccara 3U.
Lester Melvin 1U, beste veteraan,beste reu.
Chisholm 1VB.
Cedric 1VB, beste baby.

Archibald van Natas 1ZG in de jeugdklasse. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Ook was er een kind hond show!!

Franciska met Dreamgirl als prinses 3de plaats.
Hester met Elijah Ffionn als Mega Mindy.
Franciska en Hester gefeliciteerd met jullie prachtige prestatie, jullie hebben het geweldig gedaan!

 

 

11 januari 2009

Foto van mijn kytt geval.. lief he!!

 

02 januari 2009

 

Leuke foto van Jaudey

 

1 Januari 2009!!

vanmorgen onverwachts gewandeld met onze nieuwe buurvrouw Ingrid, Hanny was er al, dus toch weer leuke foto's voor op mijn site.
We waren met 9 gordons, een Ier en een cocker. Prachtig schaats-, wandelweer!